Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Skal du pusse opp stua?

Stua er et av de rommene du oppholder deg mest i. Det er også et av rommene i huset som er rimeligst å pusse opp per kvadratmeter. Vi gir deg gode råd på veien - enten du vil gjøre det selv eller ønsker at vi tar hele jobben.

Skal du gjøre hele jobben selv, eller sette den bort?

Lurer du på hvordan du skal komme i gang med oppussingen? Noen ganger trenger hjemmet litt fornyelse i form av smartere løsninger, andre ganger har man bare lyst til å friske opp litt.

Prosjekter har det med å vokse og bli større enn man regnet med. Spesielt når man ikke har planlagt godt eller snakket med fagfolk før man begynner. Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere, vite hvilke materialer og verktøy du trenger og hvordan man skal gjøre jobben. Når vi sier at vi tar hele jobben, så mener vi det. XL-BYGG har et nettverk av håndverkere som er klare for alle typer oppdrag; fra listing rundt vinduer til et nytt påbygg.

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.


Hva skal du gjøre selv?

Oppussing kan være både morsomt og utfordrende. Vurder punktene under, så får du et godt bilde på hva du vil gjøre selv, og hva du skal sette bort til fagfolk. Det viktigste er at du tenker gjennom hva som er mest hensiktsmessig for et godt sluttresultat.